29/03/2007

Nederlands

niederlande

Foto's Hier !

Aan alle Saabvrienden uit gans Europa

 

Op 15 en 16 september 2007 nodig ik iedereen uit voor de grootste Saab-bijeenkomst ooit in het zuidelijk deel van België.

Ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van ons geliefd merk, heb ik besloten u te verwelkomen in mijn goede oude stad Hoei (HUY)voor een schitterend feestweekend.

Alle, maar dan ook alle Saabs zijn dan welkom, zowel de 92 van 1950 als wel de 9.5 van 2007. Het is absoluut niet nodig bij één of andere club aangesloten te zijn om deel te mogen nemen want het is een feest voor iedere Saab-eigenaar.

Ik hoop jullie massaal van overal in België of zelfs Europa te mogen ontmoeten. Voor hen die de mogelijkheid hebben reeds op zaterdag te komen zullen wij het weekend informeel beginnen bij een drankje, gevolgd door een lekker avondmaal. Op zondag 16 sept. tussen 10 en 14h zal de bijeenkomst plaats hebben op één van de mooiste plekjes in de oudstad. Ik reken erop dat jullie met een zo groot mogelijk aantal verschillende modellen aanwezig zullen zijn waaruit wij dan de mooiste Saab kunnen kiezen. Wij zullen u voorstellen een korte rondrit te maken in colonne of met een road-book . U kan eveneens van de gelegenheid gebruik maken de oude stad te bezoeken, ja zelfs met de kabellift de stad te overschouwen. Ons weekend eindigt  met een grote BBQ van de Saabclub.beEven praktisch:

De deelname aan dit feestweekend is gratis behalve maaltijden en verteer.

Om ons te vervoegen op zondag tussen 10 en 14h is voorinschrijving niet nodig.

Maar om organisatorische redenen wil ik vragen aan de mensen die op zaterdagavond met ons de maaltijd willen nemen een mailtje te sturen aan e2m@skynet.be met de vermelding “avondmaal, repas du samedi+aantal personen“.

Aarzel niet mij te contacteren voor bijkomende vragen.

Etienne M. Morsa ... Beter bekend onder het pseudoniem SaabHuy

20:26 Écrit par E.M dans Général | Lien permanent | Commentaires (0) |  Facebook |

Les commentaires sont fermés.